17th November 2021
95 views

OLDCP servers not working?

Made by bashysmelly in Bugs

The Guy From Boston
Member
1,730 posts
398
Online
17th November 2021, 06:32 PM

If you try to join Blizzard, the server will be stuck loading in without letting you play it, why does this bug happen?
5

+1 by Lokoth, Pic, Arthur, Fable and 1 other










¡Hola Buenas!
Moderator
206 posts
717
Seen 2 hours ago
17th November 2021, 06:59 PM

did u try re-opening the game?
3

+1 by Lokoth, Arthur and Bailey

The Guy From Boston
Member
1,730 posts
398
Online
17th November 2021, 07:02 PM

DanitoDashRoyale wrote on 17th November 2021, 06:59 PM:
did u try re-opening the game?
yes
3

+1 by Lokoth, Arthur and Bailey










The Guy From Boston
Member
1,730 posts
398
Online
17th November 2021, 07:15 PM

srsly if theres an approval system just to play the game approve my account: MUT1L4T0R
2

+1 by Arthur and Bailey










News Reporter
Moderator
4,117 posts
3,677
Seen 1 hour ago
17th November 2021, 07:29 PM

Servers are slow at night for some reason. Something about them automatically updating.
3

+1 by Arthur, Lokoth and Bailey


Emperor of iOldCP
Master
1,054 posts
2,065
Seen 11 hours ago
17th November 2021, 08:18 PM

Click under game then click refresh a few times until you load in.
2

+1 by Arthur and Bailey

Rookie
3 posts
1
Seen 23rd November 2021
23rd November 2021, 03:01 AM

dope cool this was so interesting
0

The Guy From Boston
Member
1,730 posts
398
Online
29th November 2021, 07:34 PM

OK so i think i figured the issue out: my accounts are in rooms I cant load in


mods if youre online can you sendto my account MUT1L4T0R, BashyAlt2 and Bashdalf to south? ty
0











Login or join the forums to reply.